Samponul pe baza de usturoi Farmasi

Samponul pe baza de usturoi Farmasi

Samponul pe baza de usturoi Farmasi

Alegerea produselor destinate parului este una dintre etapele gasite in ritualul de ingrijire a tututor consumatorilor. Diversitatea produselor de pe piata este raportata si la necesitatile consumatorilor. Astfel, in functie de necesitatile fiecaruia exista sampoane pentru volum, regenerare, densitate, par vopsit, pentru diferite tipuri de par, pentru stralucire et caetera.

Farmasi Romania a creat o gama larga de produse dedicate ingrijirii personale. In gama  Dr. C. Tuna se pot intalni de la sampoane cu ulei de chimen negru, ulei de galbenele sau din arbore de ceai, pana la sampoane cu usturoi si capixyl. Fiecare produs in parte vine in ajutorul unei probleme. In acest sens este samponul Dr. C. Tuna  cu usturoi, a carui rol principal este acela de a ajuta regenerarea parului.

Usturoiul – un ingredient care da aroma in bucatarie, este si un combatant neinfricat in lupta impotriva caderii parului. Sulful si seleniul din usturoi sunt soldatii care sprijina fortificarea firului de par. Cu alte cuvinte usturoiul ataca pe doua fronturi: combate caderea firelor de par, iar pe de alta parte lupta in vederea intaririi firelor de par. Aditional, acest component atat de des utilizat in viata cotidiana ajuta si la calmarea scalpului iritat. Unde mai pui ca este recunoscut si ca fiind eficient in tratarea matretii.

Capixyl este un element existent pe piata de cativa ani. Incadrat printre peptide, acest element chimic este in realitate alcatuit din trei ingrediente 100% naturale. Pornim din start cu vesti imbucuratoare, atat pentru mediu, cat si pentru podoaba capilara. Parul va profita de hrana bio oferita, iar constiinta noastra cu o fapta in acord cu gusturile mamei natura. Ca si zona de actiune, capixyl are un rol esential pentru foliculul de par. El actioneaza in sensul ca intareste foliculul, reduce efectele cauzate de inflamatii, ba mai multe participa activ si in procesul de crestere a firului de par.

Farmasi Dr. C. Tuna sampon revitalizant cu usturoi si capixyl vine in doua variante. Prima este cea mica, mai exact versiunea de 225 ml, in timp ce a doua varianta este cea de 500 ml. Pe langa principalele ingrediente pe care le-am prezentat foarte succint anterior, samponul Farmasi aduce si o recompensa pentru par, prin utilizarea unor ingrediente aditionale, firele de par nu se vor bucura doar de sprijin in combaterea caderii parului, ci vor capata si o stralucire aparte.

Ingredientele de calitate si naturale, promotiile constante si nu in ultimul rand raportul optim dintre cantitate-calitate-pret fac ca samponul cu usturoi Farmasi sa fie alegerea perfecta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *