Femei si stiluri | Stilul Seducator

Femei si stiluri | Stilul Seducator

Personalitate si stil

Seductie inainte de orice! De dimineata pana seara, ea se face frumoasa intr-un mod studiat si scrupulos. Unii o vad ca pe-o fandosita, dar ei nu-i pasa. Vointa si setea ei de cuceriri inlatura toate obstacolele.

Ea isi ingrijeste si isi intretine corpul cu regularitate. Investeste atat in lenjeria sa intima cat si in bijuteriile, rochiile sau coafura sa: nici un detaliu nu va fi neglijat. Sexy si fericita ca este asa, ea stie sa-si dezvaluie cu arta picioarele si pieptul si nu ezita sa-si marcheze talia: rochiile ce urmaresc linia corpului sau fustele scurte ii dau un aspect simplu in aparenta, insa de o exactitudine si o gratie perfecte. Ea stie sa para sobra atunci cand imprejurarile o cer, dar isi dezlantuie fantezia pentru un cocktail modern.

Culori

Ea detesta tentele austere! Tonalitatile pastel verde, roz, azuriu, violet de parma — ii plac in mod indiscutabil, insa ea straluceste in culori mai seducatoare ca verdele-albastriu, roz-vio- let, albastru de myozotis, rosu de rodie.

Materiale

Materialele vaporoase, aeriene, unduioase, precum muselina sau matasea, vor satisface exigentele femeii „seducatoare . Voalul, taftaua si nuante aurii si argintii vor face parca sa danseze vesmintele in jurul corpului sau: este exact ceea ce ii place mai mult.

Par

Ea stie sa-l aranjeze dupa dorinta sa: un coc inalt sau bucle romantice, in cascada.

Accesorii

O vasta colectie de gablonturi nostime ii va permite sa nu fie luata niciodata pe nepregatite. Și ochelari de star, se intelege de la sine!

Incaltaminte

Ca si pentru restul lucrurilor, ea acorda o atentie sporita pantofilor sai: sandalele cu impletitura de sireturi pe picior, dezvaluind un contur perfect al gambei, pantofii fini cu toc inalt sau cizmele de calarie vor fi fidelii ei insotitori…

Palarii

Acestea sunt complementul indispensabil al tinutelor ei: cascheta, pe un teren de tenis, palariutele colorate, palariile cu boruri largi sau cu voaleta o insotesc intr-un mod admirabil.

Cateva „seducatoare” celebre:

  • Lumina: Arielle Dombasle, Sharon Stone, Kim Basinger, Jennifer Lopez.
  • Foc: Victoria Abril.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *