Femei si stiluri | Stilul Natural

Femei si stiluri | Stilul Natural

Vesminte pline de romantism?

Un taior impecabil pus in valoare de cateva bijuterii stralucitoare? Rochii diafane sau sculpturale? Depinde de voi sa va gasiti stilul. Exemplele noastre ar trebui sa va inspire si sa va incurajeze in aceasta cautare!

Dupa ce v-am identificat culorile, v-am detaliat corpul si am facut o prima triere cu ce vi se potriveste si ce va urateste, a venit timpul sa reflectam asupra stilului vostru.

Nu va grabiti: un stil nu poate fi inventat intr-o zi.

Nu va grabiti: un stil nu poate fi inventat intr-o zi. El este, in general, rezultatul unor tatonari mai mult sau mai putin laborioase, al unor incercari mai mult sau mai putin fericite si al unor recompuneri succesive ale garderobei voastre.

Va trebui sa admiteti in final un lucru: dulapurile voastre nu contin numai tinute ideale. De obicei, situatia se prezinta dupa cum urmeaza: trebuie sa va debarasati de cateva orori pe care le pastrati inca, din motive inexplicabile. O alta parte a garderobei nu este probabil coerenta cu paleta voastra cromatica sau cu interesele bine intelese ale morfologiei voastre: o fractiune va fi reciclabila, restul ii va face fericiti pe cei mai putin norocosi ca voi. Și se poate spera, in mod rational, ca ati ghicit exact in cazul catorva tinute care, printr-o intamplare norocoasa, par sa fi fost create pentru voi.

Stilul natural

Din experienta, „naturale  sunt practic toate femeile de tip „scanteie , „foc  sau „lumina . „Misterioasele  nu se inscriu aici in numar mare.

 

Personalitate si stil

 

Stilul natural  nu se va inchide intr-o eleganta sofisticata si constrangatoare! Entuziasmul sau nu se impiedica de cautarea stralucirii false: tinute ample, comode, materiale placute si autentice. Faldurile mulate, zorzoanele si fronseurile i-ar restrange libertatea de miscare: ea nu cauta atat eleganta cat modul de a se distinge, ramanand ea insasi, naturala.

Asadar, un stil clasic sau sport, nu conteaza prea mult. Ea iubeste suprapunerile vestimentare, pentru a adauga sau a scoate piese, in functie de dispozitia sa, de timp sau de imprejurari.

Culori

Tente pastel, delicate, linistitoare; culorile tipatoare si cele fluorescente nu sunt chiar genul ei. Inainte de orice, ii plac, se subinteleg, culorile „naturale :

  • albastru de levantica,
  • galben auriu, ca un camp de grau copt,
  • verde pal sau ecru.

Femeia naturala apreciaza adesea culorile tip camaieu, risca amestecuri de tonuri; ea isi scoate uneori in evidenta tinuta pastel cu o tusa mai stridenta: un fular, o bijuterie de culoare aprinsa.Cat despre imprimeuri, o tesatura usoara de bumbac din fire de doua culori, bulinele marunte si florile de tip country o vor face fericita.

Materiale

Cat de bine se simte ea in, bumbac, remie, matase uni sau imprimata sau in jeans! Fara sa uitam laneturile rustice si moi:  nimic nu echivaleaza cu un pulover irlandez cu torsade sau o mica vesta din casmir.

Accesorii

Accesoriile rustice, precum pielea prelucrata, care se asorteaza atat de bine cu materialul de jeans sau cu inul, se bucura de aprecierea ei.

  • Perlele, de asemenea, veritabile sau false: margele de lemn in tonuri pastel, perle de rau cu forme alungite si surprinzatoare, sau perle de cultura.
  • Palarii: De ce nu o palarie barbateasca din fetru asociata unei fuste largi sau o sapca de blana purtata cu pantaloni?
  • Par: Este greu, pentru femeia naturala, sa-si consacre in fiecare dimineata o ora unui brushing, sa sculpteze fiecare suvita cu ultimul gel la moda… Ce de timp pierdut! O tunsoare scurta sau in linie dreapta in scari, care nu necesita decat un.periaj rapid, iata ce e cel mai bine pentru ea. Pentru parul lung si buclat, un coc usor torsadat, cativa piepteni artizanali si s-a rezolvat!

Incaltaminte

Iertat sa ne fie truismul, insa incaltamintea este facuta, inainte de orice, pentru mers: pantofii sofisticati si tocurile inalte nu vor face casa buna cu naturala. Pantofii simpli, practici, confortabili ii vor conveni cel mai bine: botine cu sireturi, balerini sau tenisi colorati ii vor da satisfactie deplina.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *