4 sfaturi pentru lungimea bustului tau

4 sfaturi pentru lungimea bustului tau

Scurtarea bustului

Renuntati fara parere de rau la vestele lungi sau trei sferturi, la centurile cazute sau de aceeasi culoare cu corsajul, care v-ar prelungi, fara nici un rost, bustul… Preferati mai degraba vestele scurte tip spenter, bolerourile sau vestele pana in talie. Croielile in stil Empire va vor veni minunat.

Picioare lungi si bust scurt

Este vorba, evident, despre inversarea problemei precedente: cateva artificii bine alese va vor alungi bustul, evitandu-se, bineinteles, alungirea picioarelor.

Scurtarea picioarelor

Pantalonii si fustele cu talie inalta nu sunt tinutele cele mai recomandate, ca si centurile late care prelungesc talia. Pentru a rupe relativa monotonie a lungilor voastre picioruse, va veti putea permite sa purtati cizme de calarie. Va puteti, si in acest caz, folosi de culori: daca picioarele voastre sunt lungi si fine, respectiv noduroase, feriti-va sa purtati o culoare uni care le va prelungi; spargeti cadenta: o centura fina, de alta culoare, sau o esarfa nostima purtata la talie vor fi de mare efect.

Alungirea bustului

Renuntati la spentere, la bolerouri si la alte veste scurte, se intelege de la sine. Indreptati-va spre vestele lungi, rochiile cu centura cazuta, de aceeasi culoare cu corsajul. Sa aveti intotdeauna grija sa purtati o astfel de centura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *